Mini-campingdieren

Elke dag een vers eitje? Jazeker, geheel gratis en voor niets. Onze eigen kippen leggen deze voor u. Bij grote drukte kunnen de kippen de voorraad niet snel genoeg aanvullen, maar daar vinden we elk jaar wel weer een oplossing voor. En af en toe ontsnapt er een kippetje uit de ren. Geen probleem, we hebben een kippenfluisteraar in de buurt, die de kippetjes weer terug brengt naar hun vriendinnetjes.

Naast de kippetjes lopen Pebbles en Bella, de alpaca’s. Pebbles en Bella zijn moeder en dochter en genieten van de aanwezigheid van de gasten achter het hek. Soms hebben ze hun ochtendhumeur op het midden van de dag en dan komen ze niet tot aan het hek, maar kijken ze vanaf een afstandje naar u. Ze worden regelmatig geschoren en hebben een grote weide voor zich alleen. Een weide met een binnenhok, waar de deuren dag en nacht voor ze open staan en er zijn volop wortelen, speciale alpacabrokjes en hooi, die ze elke dag krijgen om hun buikjes weer te vullen.

Heeft u een stukje oud brood of wat sla over? Pebbles, Bella en de kippetjes kunnen er geen genoeg van krijgen. Mocht er al wat in de weide liggen, leg uw stukjes dan gerust in de bak voor het hek. Dan zorgt Jack er wel voor dat ze dit later op de dag alsnog krijgen.

Namens Pebbles, Bella en de chickies alvast bedankt. Kom gerust voor ons op het bankje zitten en geniet van onze aanwezigheid.