Beheerders

Sinds 2008 zijn Jack en José Langers de beheerders van de mini-camping. Een droom die werkelijkheid werd. Als ervaren campingbezoekers en na het aanschaffen van een eigen camper, zijn Jack en José op veel plaatsen geweest waar ze overal goed hebben gekeken wat zij zouden willen als ze een eigen camping zouden beginnen. Na een heel bos van kerstbomen uit de grond te hebben gehaald, begon de klus om een mini-camping op te bouwen. Bijna alles konden ze zelf uitvoeren en over elk detail werd uitvoerig nagedacht. Niets moest te klein, en niets moest afgeraffeld worden. Het moest goed zijn. Gasten moesten zich welkom en comfortabel voelen, kunnen genieten van de rust en de omgeving.

Sinds de opening staan Jack & José elke dag voor hun gasten klaar. Ze doen alles zelf. Van het verwelkomen van de gasten, het poetsen van het sanitairgebouw en het onderhouden van al het groen wat de mini-camping te bieden heeft.

José heeft altijd de koffie klaar staan. Zo niet? Zet gerust uw kampeermiddel eerst op de plaats welke u is toegewezen. Dan zorgt José ondertussen dat er verse koffie gezet wordt om deze daarna samen met een plakje cake en een gezellig introductiegesprek te versnaperen. Tussendoor ziet u José altijd wel iets opruimen, poetsen of de administratie bijwerken.

Jack is naast het koffiedrinken een echte klusjesman. Niets is hem te gek. Dagelijks rijdt hij op zijn grasmaaier om het gras nog groener te laten worden dan dat van de buren. Is hij klaar met het gras? Dan knipt hij de heggen bij, poetst het sanitairgebouw, verzorgt de dieren en klust wat er nog te klussen valt. Veel wat u tegenkomt op de mini-camping heeft Jack zelf gemaakt.

Met hart en ziel hebben Jack en José de mini-camping opgebouwd tot wat het nu is: warm, liefdevol, groen, rustig en goed onderhouden. Een fantastische plek voor de actieve rustzoeker. Kom en ontdek het zelf.